Cautare

472 de rezultate pentru "abonati telekom ialomita amara" (2.84 secunde)
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Gruber a constatat ca o parte a administratiei publice din Romania poarta amprenta unui birocratism puternic, in care letargia se imbina cu aroganta, iar coruptia continua sa infloreasca. Acest lucru face ca pentru multi cetateni ai Romaniei birocratia sa constituie o experienta cotidiana amara.
Sulfina Barbu nu a scos nici de aceasta data vreun cuvant, reusind astfel sa mai incaseze o castana in direct, spre satisfactia amara a celor prezenti.
Proprietarii din Pipera au primit o veste foarte amara: vor fi in sfarsit expropriati, insa, pretul maxim nu va depasi 20 de euro pe metrul patrat.
Iar senzatia predominanta a lui Mironescu, dupa o sesiune de audiente, este una amara, de neputinta in fata problemelor cu care se confrunta oamenii, dar si a mentalitatilor gresite, needucate.
Cand musca dintr-o pruna amara, spunea ca mortul de la radacina trebuie sa fi fost rau. Cand nimerea in alt pom o pruna dulce, zicea ca mortul de la radacina, trebuie sa fi fost om bun.
"The Speakers", "The Amsterdams", "Les Elephants Bizarres", "Luna Amara", "Omul cu Sobolani" si "Alternosfera". • In intervalul 19-28 septembrie, esplanada cu statui se va transforma intr-un spatiu expozitional, care va gazdui o instalatie de arta contemporana - "Feed me!" a artistilor Marilena Oprescu Singer si Radu Pop.
Concluzia lui e amara si reda fidel opinia omului de bun simt: "Asadar, generalul de Securitate Voiculescu nu exista, doar informatorul "Felix".
- Cafeaua este neagra ca dracul, amara ca pacatul, dulce ca dragostea si fierbinte ca iadul. Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
Reamintim ca liberalii mangalioti au obtinut la alegerile europarlamentare doar 7,6%, infrangerea fiind cu atat mai amara cu cat PLD a reusit 9,8%, iar PC nu mai putin de 7,4%.
Radu Mazare pare mai preocupat de binefacerile sexului fara prejudecati si de pasii corecti la rumba si salsa decat de soarta amara a social-democratiei.
Este evident ca nu teritoriul e vinovat de criza, nu Lacul Amara a crescut cheltuiala publica aberant, nici Muntii Baiului n-au facut imprumuturi de la FMI.
Pentru a indulci pilula amara, diplomatii de la Bruxelles au precizat ca amanarea aderarii la Spatiul Schengen nu trebuie sa fie privita drept o sanctiune.
Pentru ca, daca pot, asa, sa fac o gluma amara, un haz de necaz, am spus ca atunci cand domnul Boc este la serviciu, Romania pierde cinci milioane de euro pe zi, cand nu este la serviciu, plecat in China, pierde doar un milion de euro pe zi.
Uneori supranumele, chiar si in cazul unor dictatori, s-au dovedit o amara bataie de joc, asa este cazul lui Ceausescu numit Cizmarul sau Ceasca - apelativ de-a dreptul ilar.
Oricum ar fi, daca PDL nu-si schimba rapid oamenii de prima linie, in frunte cu boc, udrea si compania, toamna electorala va fi si mai amara pentru pedelisti.
Bogdan Chirieac) Presedintele interimar, Crin Antonescu, i-a servit o lectie amara presedintelui suspendat Traian Basescu: a promulgat Legea referendumului, asa cum a dorit Curtea Constitutionala, cu validarea referendumului cu o participare de 50 la suta plus din alegatorii inscrisi pe liste.
google-analytics.com